Fick ringa efter byggservice i Kungsbacka

Tjabba bloggen!

Jag befinner mig just nu i Kungsbacka och ser till så att mormor får lite hjälp med byggservice till huset. Det kan ha hänt att jag har tog mig lite vatten över huvudet som man brukar säga. Jag erbjöd mormor att jag och min kompis kunde hjälpa henne att bygget. Vi har ändå någorlunda kunskaper efter att ha jobbat som fastighetsskötare i några år, men det visade sig ganska fort att vi inte hade riktigt det som krävdes så jag fick ringa byggservice åt min lilla mormor. Det var ett ganska komplex bygge så vi behövde verkligen någon som var expert på byggservice för att detta skulle bli bra. Därför ringde jag en firma som utför byggservice i Kungsbacka och som kunde ge oss den hjälpen som mormor behövde. Det roliga är att det inte är första gången som jag erbjuder min mormor att hjälpa till för att sedan ganska fort inse att jag inte har en aning om vad jag gör. Förra gången var det när deras internet slutade fungera och jag tänkte att det är inga konstigheter, så då åkte jag ut till Kungsbacka och skulle hjälpa dom. Jag kan säga att det var nära att den där routern flög rakt ut genom fönstret i ren aggression, så istället för internet så slutade det med att jag fick sitta i telefonkö i mer än en timme och prata med någon tekniker som utförde massa tester och frågade ut mig. Men till slut löste det sig och jag önskade att jag kunde ta åt mig den äran. Hädanefter så ska jag absolut hjälpa min mormor och jag åker gärna åt till Kungsbacka men jag kommer nog se över om jag verkligen kan göra någon nytta innan jag säger att jag kan åka ut, med andra ord kommer jag inte hjälpa till med byggservice mer.