Healing hos SjälaGott

God dagens gott folk! Vad trevligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. En fin dag som denna hade jag tänkt prata om något som jag planerar att prova på för första gången, nämligen healing i Uppsala.

Under en längre period har jag mått ganska dåligt, det är många olika saker som har gjort att mitt humör och min allmänna hälsa har dragits ner en hel del. Jag har märkt att detta har påverkat mig och min vardag väldigt mycket, vilket jag inte vill att det ska göra. Under den här tiden har jag provat många olika saker för att kunna må bättre, inget har däremot gett mig det resultatet jag strävar efter. Eftersom jag än inte mår helt hundra fortsätter jag att prova saker som kan få mig att må bättre, healing kan vara det som får mig dit jag vill. Jag har läst lite om det och det känns som ett alternativ som kan fungera för mig, jag har nämligen läst att det har hjälpt andra personer med eventuella blockeringar för att nå ett bra mående. Tanken jag har är att jag ska vända mig till företaget SjälaGott, ett företag som jag verkligen har fått ett bra intryck från. Allt det jag har kunnat läsa om det här företaget och deras healing i Uppsala har pekat på att det är ett seriöst och trovärdigt företag som förhoppningsvis kan hjälpa mig med det jag vill. Om någon av er har varit där för healing i Uppsala får ni gärna dela med er av er upplevelse, det kan vara intressant att läsa innan jag själv går dit.