Hjälp med städ i sommarstugan

God eftermiddag kära läsare och varmt välkomna tillbaka! Nu är det en ny dag, ny vecka och nya tag och det betyder att det kommer ett till inlägg här på min blogg. Jag tänkte idag berätta om en städfirma i Grums vid namn JP Legotänst som brukar hjälpa mig att städa i min sommarstuga under de veckor som jag brukar vara där.

Eftersom det är en sommarstuga så är jag inte där så ofta, men eftersom jag har ett väldigt flexibelt arbete och kan jobba vart jag än är, bara det finns internet så kan jag tillbringa dem största delen av sommarhalvåret i min stuga. Då jag inte brukar ta semester under denna perioden så är det mycket arbete och då hinner jag inte städa stugan så mycket som jag har velat, så de senaste två somrarna har jag anlitat en städfirma i Grums som hjälper mig att hålla det rent i stugan under sommaren. Jag tycker att detta var ett utmärkt sätt att få mig motiverad till att arbeta på sommaren, och jag rekommenderar er att antingen hyra eller köpa en sommarstuga i en stad där ni känner er bekväma, för det är så skönt att kunna slappna av. Och jag slappnar även av på ett annat sätt genom att få hjälp av denna städfirma i Grums. Jag slipper tänka på att göra de vardagssysslor som man annars gör hemma. Det hjälper mig att fokusera på mitt arbete och det är väldigt skönt. Jag tror att det var allt för denna gång. Tack så mycket för att ni tar er tid att läsa min blogg, för det betyder väldigt mycket för mig. Tack och hej.