Ett företag inom massage i Gävle

God eftermiddag, god eftermiddag på er allihopa och välkomna till mig och till det här inlägget. Här i min blogg delar jag med mig om min vardag här i Gävle som mest består av sådana där vardagliga litet tråkiga grejer, ja ni vet matlagning, städning, ett och annat problem med ungarna och så vidare, men idag kommer det att bli ett inlägg som jag tror kan var lite upplyftande för er, för jag ska rekommendera er alla att prova på massage i Gävle hos företaget Holistic Touch Gävle.  

Jag fyllde ju 45 för en vecka sedan, och min bästa väninna kom hem till mig med en bukett blommor och en gåva som gällde en massage i Gävle hos företaget Holistic Touch Gävle. Min väninna kommer verkligen med glada överraskningar måste jag säga, för hon hade bokat in en massage åt mig, och efter kaffe och tårta var det dags att åka några få kilometer med bilen tills vi kom fram till Holistic Touch Gävle, och där fick jag en svensk klassisk massage, och det var bara helt underbart. Det är sällan jag unnar mig något för egen del, jag brukar alltid tänka på att andra personer ska ha det bra och min väninna är likadan, så jag är så tacksam till att hon tänkte på mig och tyckte att jag var värd att skämmas bort en stund genom att ge mig en massage i Gävle i födelsedagspresent. Hade jag vetat hur härligt det är med massage så hade jag sett till att gå på massage tidigare, men nu vet jag hur härligt det känns och hur välgörande det är, så jag har redan bokat in en ny tid för massage i slutet av månaden och ser fram mot att gå dit igen.