Äntligen genomfördes trädfällningen

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. Tanken med dagens inlägg är att berätta för er om företaget som har hjälpt mig med trädfällning i Tingsryd, vilket är Profavent AB.

Sedan i somras har jag haft en tanke om att jag vill fälla några träd på min tomt. Under sommaren märkte jag att min trädgård nästintill inte fick någon sol alls för att det var så många träd i vägen som stoppade solstrålarna. Därför har jag sedan dess tänkt att jag vill fälla några träd, så att jag kan få i alla fall lite sol i trädgården kommande vår och sommar. Ganska fort förstod jag att det här var ett arbete som jag inte klarade av på egen hand, vilket är en av anledningarna till att det har dröjt så mycket. Tillslut hittade jag ett företag som kunde hjälpa mig med trädfällning i Tingsryd, vilket faktiskt bara var för några veckor sedan. Företaget heter som sagt Profavent AB och av dem fick jag otroligt bra hjälp, på ett säkert och effektivt sätt hjälpte de mig att fälla träden som jag ville få bort. Hela processen blev så mycket smidigare tack vare dem, det hade aldrig gått så fort om jag hade gett mig på det själv. Därför är jag väldigt glad över att jag vände mig till dem. Jag är även väldigt glad och tacksam över att jag valde att vända mig till just dem när jag såg hur bra resultatet blev, jag hade helt enkelt inte kunnat bli mer nöjd än vad jag blev. Med det sagt kan jag avsluta det här inlägget med att rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle behöva hjälp med trädfällning i Tingsryd.